Autopoiesis in de praktijk

//Autopoiesis in de praktijk

Autopoiesis in de praktijk

Stichting Kopwerk/Schooltij in de kop van Noord-Holland maakt elke maand een mooi magazine waarin een thema centraal staat. Deze maand is dat “zelfcreatie” en daarin laten medewerkers zien hoe ze zelfcreatie (autopoiesis) concreet maken in de klas en de school.
https://hoofdkwartier.foleon.com/onderstroom-magazine/oktober/cover/

By |2019-11-04T11:10:03+01:00november 4th, 2019|Categories: Autopoiesis|Reacties uitgeschakeld voor Autopoiesis in de praktijk

About the Author:

This Is A Custom Widget

This Sliding Bar can be switched on or off in theme options, and can take any widget you throw at it or even fill it with your custom HTML Code. Its perfect for grabbing the attention of your viewers. Choose between 1, 2, 3 or 4 columns, set the background color, widget divider color, activate transparency, a top border or fully disable it on desktop and mobile.

This Is A Custom Widget

This Sliding Bar can be switched on or off in theme options, and can take any widget you throw at it or even fill it with your custom HTML Code. Its perfect for grabbing the attention of your viewers. Choose between 1, 2, 3 or 4 columns, set the background color, widget divider color, activate transparency, a top border or fully disable it on desktop and mobile.