Nieuwsbrief januari 2019

De essentie van leren is dat je iets niet kunt en vervolgens ermee aan de slag gaat totdat je het kunt. Het begint met een eerste stap. Nu schijn je met 20 uur voldoende oefening te hebben om jezelf kritisch feedback te kunnen geven op de kwaliteit van je leren en kun je verder met oefenen en verbeteren. De eerste 20 uur vergen veel doorzetten en volhouden. Ik kom binnenkort hierop terug in een volgende nieuwsbrief.

Nu is het geen probleem om een tekst te maken. Heerlijk om te doen maar dan komt het echte leren. Hoe plaats ik dit op mijn website? Nu is het dan zover. Via de onderstaande link vind je mijn eerste nieuwsbrief en daarin besteed ik aandacht aan de essentie van autopoiesis. Wat is het, waar komt het vandaan en waarom vind ik het belangrijk. Alles wat ik doe is gebaseerd op de essentie van autopoiesis, van zelfcreatie.

Het is simpel en heel complex. Iedere levend wezen creëert zichzelf. Mijn werk is gericht op het proces van creatie bewust te maken. Voor elk individu door middel van coaching, van een team door teamtrajecten en van een systeem door met leiders en teams bewust te werken aan een systemische aanpak van innovatie.

Ik wens je veel leesplezier en hoor graag van je.

Guus